SLOOP

WERKZAAMHEDEN 

Bij RGB dienstverlening kunt u terecht voor allerhande sloopwerken. Wij slopen van klein tot groot. Dit kan een handsloop betreffen, renovatiesloop of een totaal sloop met inzet van onze machines. Alles wordt door ons vakkundig gedemonteerd voor hergebruik, of vrijkomend materiaal wordt gerecycled. Dit voeren wij uit met ons machinepark dat uiteenloopt van een 800kg kraan tot een 35tons rupskraan. Deze kunnen wij voorzien van specifieke hulpstukken om het slopen te bespoedigen.

  • Vrijkomend puin wordt indien mogelijk ter plekke gebroken met onze mobiele puinbreker. Wanneer dit niet mogelijk is wordt het afgevoerd naar onze eigen locatie.
  • Vrijkomende materialen als hout, plastic en glas worden in oorspronkelijke vorm weer hergebruikt of wordt afgevoerd om gerecycled te worden.
  • Overige afval wordt op verantwoorde wijze afgevoerd door ons dochterbedrijf Container Hardenberg.
  • Vergunning aanvragen
  • Asbest inventarisatie

Asbestverwijdering

Veel sloopobjecten zijn in meer of mindere mate vervuild met asbest. Wij kunnen dit voor u saneren volgens de nieuwste regels en tegen een scherp tarief. Wij dragen, indien gewenst, zorg voor de asbestinventarisatie en verwijdering en afvoer van het vrijkomende asbestafval. Hier heeft u geen omkijken naar en wordt volgens de wettelijke voorschriften uitgevoerd. Dit alles kan in een kort tijdsbestek worden uitgevoerd door ons vakkundig personeel.

CONTACT

Verzonden